top of page

'Ik ben nu in staat om mijn droom te verwezenlijken ...'

Klaas & Els - 2 maart 2018
Edwin’s houding is nog wat onzeker deze eerste keer dat we hem ontmoeten. Hij is wat ouder omdat ze het thuis niet breed hadden. Toch hebben ze doorgezet en heeft Edwin de Kayoi Primary School af kunnen ronden. De gemeenschap heeft samen geld bij een gebracht om het 1e trimester van het 1e schooljaar te kunnen betalen. Voor trimester 2 en 3 van het 1e schooljaar zal onze Stichting deze kosten gaan betalen.

Edwin - 2 maart 2018 (rechtstreeks vertaald uit het origineel)
Mijn naam is Edwin Kipchirchir. Ik ben 17 jaar oud. Ik woon samen met mijn vader en moeder in een klein hutje met een golfplaten dak en een aanbouw met een rieten dak. Ik heb 2 zusters en 2 broers en ik ben de 2e in dit gezin van 5 kinderen. Mijn vader is bewaker en mijn moeder runt de boerderij.

Ik ben student op de Paul Boit Boys High School in Uasin Gishu county wat een Publieke Secondary School is.
Met mijn KCPE examens aan het eind van de Primary School heb ik een score gehaald van 356 punten.

Thuis staan we voor veel uitdagingen. De meeste tijd werden we naar huis gestuurd vanwege het uitblijven van het betalen van de schoolgelden. Soms moesten we naar school zonder eten. Gelukkig zit ik nu op een Boarding School (kostschool)  en is er geen gebrek meer aan eten.

Ik bedank jullie hartelijk voor jullie support, ik heb nu de kans om mijn doel na te streven en wil graag advocaat worden. Daarmee wil ik mijn gemeenschap ondersteunen en het een betere plek maken voor iedereen.

 

Met vriendelijke groet,
Edwin.

bottom of page